Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.

Vintagequeen

Om butikken:

“ONE QUEENS TRASH, ANOTHER QUEENS TREASURE”

Her på Vintagequeen vil du finne unike, fint brukte skatter som er godt tatt vare på. Vintagequeen.no er en norsk nettbutikk som så dagens lys for 3 år siden og ble startet på grunnlag av å ufarliggjøre det å kjøpe brukt. Det er mye å velge i og mange feller å gå i.

Ved privat kjøp og salg er det dessverre få rettigheter. Derfor ble Vintagequeen startet, slik det skulle bli lettere for alle å kjøpe fine designvarer uten å måtte bekymre seg for å bli lurt. Her gjelder den norske kjøpsloven.

Vi jobber stolt med å finne og videreformidle brukte og unike produkter. Vi oppdaterer varesortimentet kontinuerlig med produkter som vi selv har valgt ut. Vi garanter 100% autentiserte produkter. Skulle du mot formodning oppleve noe annet, så handler du hos oss med en “pengene-tilbake-garanti”.

Alle våre produkter blir nøye kontrollert og inspisert før de legges ut for salg. Ved spørsmål om en vare er autentisk og ved enkelte stikkprøver så brukes det noen som har spesialisert seg på autentisering.

Vintage kan defineres som noe av fin, “gammel” årgang. Noe som er eldre enn nytt, noe som ikke lengre er lett å få tak i. Det er en verdifull skatt, på jakt etter en ny eier og den nye eieren er kanskje nettop deg. Dette er siden for den kvalitetsbevisste! Søker du noe av høy kvalitet, noe som ikke alle andre har, så har du kommet til riktig butikk.

For spesielle ønsker, ta gjerne kontakt, så gjør vi hva vi kan for å hjelpe deg.

Kontakt oss

PÅ SOSIALE MEDIER
Følg oss på:
facebook
instagram
Kategori 
DAME
TILBEHØR
Vesker & Lommebøker
Skjerf & Hansker
Solbriller
Mobildeksel & Nøkkelringer
Toalettvesker
Belter
ACCESSORIES
Smykker & Armbånd
Ringer
Accessories
Vintage
Louis Vuitton
Prada
Dior
Mulberry
Chloé
Chanel
Gucci
Yves Saint Laurent
Cecilias favoritter
MANN
TILBEHØR
Designvesker
Bagger & Toalettvesker
Gavetips til far
Sortering:
Filtrer søket
 
Merke
Ferdig
Farge
Ferdig
Størrelse
Ferdig