Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Organic argan oil 100% pure & Natural Natur - MIMIS
Organic argan oil 100% pure & Natural Natur - MIMIS

Organic argan oil 100% pure & Natural

MIMIS

Denne 100% Argan olje passer til alle spesielt til de sensitive og barn! Vår organiske Moroccan oli, som er som er sertifisert av Ecocert, er kaldpresset. Denne metoden garanterer alle vitamin E og essensielle fettsyrer, også kjent som vitamin F.

Hemmeligheten bak Arganoljen ligger i dens unike sammensetning: argan olje inneholder mer vitamin E i form av høyaktiv gamma-tokoferol enn noen annen naturlig olje (73 mg / 100 ml) - antioksidanter som bekjemper og nøytraliserer frie radikaler, den viktigste årsaken til celleskade og aldring. Arganolje er også et utmerket anti-rynkemiddel, kjent for sine oppstrammende egenskaper. Den virker nærende på hår og negler, beskyttende mot solen og er mykgjørende og fuktighetsgivende.

Bruk om morgenen og kvelden. Inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler. Passer for alle hudtyper. Perfekt til barn.
Emballasje: Glass aske 30 ml

Ingredienser: Argan oil rich in vitamin E and F (Argania spinosa kernel oil)
Før kr 390,-
254,-
Før kr 390,-
254,-
Farge
Natur
arrow
Størrelse
30 ml
arrow
Antall
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Mimis