Handlekurv
close
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Bli med i trekningen om gavekort på 500,-
Få relevante nyheter rett i mailen din!
Dame
Herre
Barn
Interiør
Alle
Ferdig
Det er kun vi handlegaten.no som bruker informasjonen som samles inn, vi sprer den ikke videre til noen 3.part. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker.
Babynest Pressed Leaves Rose - CAM CAM
Babynest Pressed Leaves Rose - CAM CAM
Babynest Pressed Leaves Rose - CAM CAM

Babynest

CAM CAM

Koselig og myk babynest i økologisk bomull som gir babyen ekstra komfort - det er perfekt i overgangen fra å sove i mors livmor til egen barneseng. Babynesten har en myk skummadrass omgitt av en myk kant med en snor som gjør størrelsen justerbar, etter babyens vekst.

Babynesten kan brukes på sofaen, i barnesengen, på din dobbeltseng eller når du reiser - de fire praktiske bærebåndene og trebiten nederst gir stabilitet og fasthet, så det er lett å flytte din sovende baby.

- Babynesten er fri for skadelige stoffer, ftalater, fire retardanter og tungmetaller. Stoffet er OCS-sertifisert, og skummet i madrassen er CE-testet.

- Ytre stoff: 100% organisk bomull. Støtfanger fylling: 100% Oeko Tex Standard Polyester. Madrass fylling 100% polyuretanskum. Basisplate: Trepulp - OCS - Laget med 12% Økologisk Material

- Mål: Innvendige mål: W 30 x L 75 cm
Utvendig mål: L 88 x W 47 x H 14 cm
1089,-
1089,-
Farge
Fleur
Pressed Leaves Rose
arrow
Størrelse
arrow
Antall
1
arrow
Produktet kjøpes av butikken:
Villakids